MORE

Mamicile casnice din America…n-au ocupatie! Asa ca „sa moara” jocurile!

Nu! Nu am gresit titlul si nici nu vreau sa fac misto de americani. Imi sunt chiar simpatici. Zilnic imi ofera ceva de care sa rad cu pofta si sa ma amuz copios. Dar, din pacate, mamicile casnice din America…n-au ocupatie!

Toti cei care imi citesc articolele sau care ma cunosc personal stiu ca in momentul in care vine vorba de jocuri sunt primul pe front sa apar o forma de arta pe care multi o desconsidera. Pe de alta parte, aici in Europa, gaming-ul sta mult mai bine decat in America de Nord unde ignoranta, dezinformarea si mai ales prostia cultivata asiduu troneaza totalitar. Nu toti americanii sunt idioti, nici pe departe. Am prieteni din Statele Unite care reusesc sa ma uimeasca zilnic. Prin inteligenta. Din pacate, cand aud de grupari precum Westboro Baptist Church sau Mothers Against Videogame Addiction and Violence simt cum imi clocoteste sangele in vene.

Cele doua grupari de mai sus, una de mamici constipate care doresc „tot ce este mai bun” pentru odraslele lor si cealalta religioasa, sunt un cancer pentru societatea americana. Ambele militeaza, atat online, cat si in strada, pentru abolirea board-game-urilor, homosexualitatii, jocurilor video, si nici macar jocurile olimpice n-au scapat de ignoranta acestora. In principiu, urasc distractia si se plictisesc acasa. Motiv pentru care trebuie sa se ia de ceva, deoarece clubul de gradinarit nu le mai ofera satisfactie. Drept urmare, hai sa ne luam de jocuri.

Problema cu rationamentul acestor „grupulete de redusi mintali” este ca ofera argumente generice si extrem de prost sustinute, care nu fac decat sa puna paie pe foc si sa starneasca „shit storm-uri” in comunitatea de gaming. In general tintele acestor „minti luminate cu lumanarea” sunt cele clasice: Call of Duty, GTA, Mafia, Mario, South Park, stiti voi, acele jocuri care sunt mai controversate si mai in atentia publicului, doar, doar primesc si mamicile respective atentia cuvenita.

Un recent infiintat grup este Moms Against Gaming, care au asociat si un cont de Twitter, ce nu numai ca face misto de toata aceaste grupulete de militanti anti-jocuri, dar o face intr-un mod „realist/sarcastic”. Mai jos aveti o serie de reactii si postari pe twitter pe care sper sa nu le luati in serios, dar care „subliniaza” cele mai „originale” citate ale mamicilor casnice din America, lipsite de ocupatie si anti-gaming. Mamele casnice din America n-au ocupatieMamele casnice din America n-au ocupatie 01 Mamele casnice din America n-au ocupatie 1 Mamele casnice din America n-au ocupatie 02
Mamele casnice din America n-au ocupatie 03 Mamele casnice din America n-au ocupatie 3
Mamele casnice din America n-au ocupatie 4 Mamele casnice din America n-au ocupatie 5 Mamele casnice din America n-au ocupatie 6 Mamele casnice din America n-au ocupatie 8 Mamele casnice din America n-au ocupatie 9 Mamele casnice din America n-au ocupatie 107 Mamele casnice din America n-au ocupatie1 05

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Si ce ar trebui sa jucam…daca ar fi dupa ele…Mario …nu..ca promoveaza datul cu capul O.o….sau calcatul in picioare 😀

  2. „Can you point to me where in the Bible Jesus said gaming was okay?” Jesus fucking Christ.. „Dear Jesus, is it okay if I eat pizza? Please say it is okay or my mom doesn’t let me eat it.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button