MORE

Mama lui Pharah este cel mai nou personaj din Overwatch

Overwatch a primit primul sau personaj nou de dupa lansarea oficiala, iar cu aceasta ocazie Pharah nu mai este orfana.

Ana Amari, mama disparuta a lui Pharah, este cel mai nou personaj al celebrului FPS produs de Blizzard. Personajul nu are tocmai aceleasi trasaturi pe care le are soimita aruncatoare de rachete existenta deja in Overwatch. Dimpotriva, este un personaj de suport cu picioarele ceva mai ferm plasate pe pamant.

Rolul principal al lui Ana este cel de-a sta cocotata intr-un loc sigur, de unde poate sa doboare inamici care scot capul la momentul neoportun. Numai ca spre deosebire de Widowmaker, Ana nu este un personaj pur ofensiv, avand abilitatea de a isi vindeca aliatii folosind aceeasi arma.

Ana mai are si o grenada la fel de capabila sa vindece sau sa raneasa si un pistol cu trachilizante, care va aminti unor personaje ca mai bine se pun la culcare la pranz, in loc sa faca nazbatii. Abilitatea sa suprema este un Nano Boost care va transforma un aliat intr-o namila de neoprit, oferind puteri amplificate, viteza si rezistenta la daune.

Acest sniper-medic va fi adaugat in curand in Overwatch, oferind jucatorilor inca un motiv sa fie atenti la acoperisuri. Hmm, Sniper-Medic, unde am mai auzit de asta? 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button