SecuritateȘtiri ITTECHTelefoane

Malwarebytes, celebrul program anti-malware, sosește pe iOS

Unul dintre cele mai renumite software-uri de securitate, Malwarebytes, își face debutul pe iOS în această lună cu lansarea unei noi aplicații de securitate all-in-one pentru utilizatorii acestui sistem de operare mobil.

Malwarebytes pentru iOS include blocarea apelurilor și a spam-ului, protecție completă împotriva amenințărilor în browserul web, filtrarea mesajelor și multe altele.

Proiectată în aplicația Malwarebytes pentru iOS este o protecție completă a apelurilor pentru apelurile primite de la numerele cunoscute ca fiind dubioase. Nu numai că vă va informa că apelul este unul suspect prin compararea cu o listă extinsă de numere suspecte cunoscute, dar vă va permite, de asemenea, să raportați numere la lista respectivă. Protecția apelurilor este suficient de inteligentă pentru a bloca apelurile înșelătoare care arată că ar putea fi locale, în timp ce nu blochează niciodată numere din lista de contacte, asigurându-vă că nu pierdeți niciun apel important. De asemenea, puteți personaliza această funcție pentru a alege să afișați sau să blocați apelurile suspecte primite.

În plus, Malwarebytes pentru iPhone include protecția împotriva ad tracker-erelor agresive utilizate în mod obișnuit pe site-uri web mai dubioase. Există și funcționalități de blocare a anunțurilor care împiedică Safari să încarce anunțuri, pe lângă ad tracker-ele menționate.

Versiunea gratuită a aplicației Malwarebytes pentru iPhone vă oferă acces deplin la filtrarea mesajelor text și blocarea anunțurilor / trackerelor, în timp ce abonamentul Premium (1,49 dolari pe lună sau 11,99 dolari pe an) vă oferă de asemenea protecția apelurilor și protecția web. Utilizatorii iPad și iPod pot profita gratuit de toate funcțiile, cu excepția protecției apelurilor și a filtrării textului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button