Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Majoritatea încărcătoarelor Apple de pe Amazon sunt false

/
/
/

Cei cărora li se strică încărcătoarele de la iPhone sau iPad și le tot cumpără de pe Amazon, numai să li se strice și acestea, au acum o explicație. Au cumpărat falsuri, foarte multe falsuri.

Apple a ajuns la concluzia că peste 90% din încărcătoarele și cablurile vândute pe Amazon care erau clasificate ca fiind autentice erau de fapt falsuri ordinare care nu prea întruneau normele de siguranță. Există riscul ca acestea să provoace scurtcircuite sau să electrocuteze utilizatorii.

Apple chiar a dat în judecată producătorul principal al acestor încărcătoare, Mobile Star LLC, dorind ca toate produsele false să fie scoase de la vânzare, să fie distruse și să îi fie plătite daune. Până atunci, Amazon a decis nu mai vândă aceste produse, deoarece are zero toleranță pentru bunuri contrafăcute. Desigur, până acum nu avea probleme cu ele, dar asta este o cu totul altă treabă.

[Engadget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar