GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Mâine începe EVO, cel mai important eveniment pentru fighting games

Cel mai prestigios turneu de lupte din gaming, EVO, este chiar după colț. Competiția din acest an are loc în acest weekend în Las Vegas, Nevada, și are unele dintre cele mai cunoscute nume din esport-uri, care concurează pentru primul loc într-o serie de jocuri de lupte populare. Chiar dacă nu puteți participa la eveniment în persoană, puteți urmări toată acțiunea online.

EVO va difuza întreaga competiție pe Twitch, astfel încât să puteți viziona toate meciurile din confortul casei voastre în timp ce acestea se desfășoară. Turneul va începe vineri, 3 august, la ora 18 (ora României) și va avea loc pe tot parcursul weekend-ului, încheindu-se cu Top 8 Finals de Guilty Gear Xrd Rev 2, Super Smash Bros. Melee plus alte jocuri, duminică, 5 august. Puteți vedea programul complet al turneului mai jos.

În turneul din acest an vor fi fi prezente opt jocuri de lupte diferite, printre care și Super Smash Bros. Melee, Tekken 7, BlazBlue: Cross Tag Battle și cel mai nou joc al competiției, Dragon Ball FighterZ. Acestea vor fi transmise pe tot parcursul weekend-ului prin intermediul a șapte canale Twitch diferite, în timp ce canalul Capcom Fighters va difuza exclusiv meciurile de la Street Fighter V: Arcade Edition. Programul stream-ului complet este prezentat mai jos.

În afară de competiția intensă, EVO este locul în care dezvoltatorii dezvăluie în mod tradițional anunțuri mari legate de fighting games. Concursul de anul trecut a avut cele mai multe anunțuri de premiere mondiale din istoria turneului; le-a oferit fanilor în exclusivitate primele secvențe de acțiune ale lui Trunks în Dragon Ball FighterZ și a dezvăluit întoarcerea lui Skullomania, printre alte anunțuri.

Turneul din acest an pare să aibă și el câteva surprize pentru fanii jocurilor de lupte. Mark Julio, EVO global business dev, a sugerat pe Twitter că jucătorii „cu siguranță nu vor să rateze” evenimentul și a reiterat faptul că concursul de anul trecut a avut un „număr record” de anunțuri. Ce anunțuri ne așteaptă în acest an rămâne de văzut, dar puteți afla mai multe despre turneu pe site-ul oficial EVO din link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button