MORE

Mailbox-cea mai buna aplicatie de mail, acum si pe Android!

dropbox

Mailbox este o aplicatie de mail inovatoare lansata acum mai bine de un an de zile pe platforma iOS, care a fost cumparata de catre Dropbox. O perioada buna de timp dupa achizitie, aplicatia a primit doar update-uri minore si o versiune pentru iPad. Ieri insa, Dropbox a anuntat nu unul, nu doua, ci trei produse!

Din punct de vedere functional, Mailbox este fara indoiala cea mai adaptata aplicatie de mail pentru mediul mobile. Prin gesturi si swipe-uri poti controla avalansa din casuta de mail intr-un mod atat de elegant si eficient incat batranul mail pare nascut ieri.

Primul si cel mai important este Mailbox pentru Android. Pe de-o parte am observat ca multi s-au plans de faptul ca aplicatia ar reprezenta doar o portare a celei de pe iOS, design-ul nefiind etalonat la cel Holo din KitKat, dar pe de alta parte, nu am observat nici un comentariu negativ asupra functionalitatii sau stabilitatii aplicatiei. Si inainte sa sustin si eu aceeasi chestie, m-am simtit obligat sa o toc amanuntit.

 

Dupa instalare, am incercat sa introduc contul de Gmail (deocamdata suporta doar Gmail si iCloud). Din pacate insa, in zadar. Primeam o eroare prin care aplicatia isi cerea scuze. Si cam atat. „Sorry, we were unable to add your account”. Am apelat imediat la atotstiutorul Google, care… nu stia. Nu eram singurul care primise eroarea, insa aparent nimeni nu avea o rezolvare. Orice alta adresa de Gmail mergea configurata fara probleme, deci era clar o problema legata de contul personal. De dimineata am incercat aceeasi chestie in aplicatia de pe iPhone, insa cu un rezultat putin diferit. Eroarea era explicata. Una din etichetele (Labels) principale din Gmail era ascunsa, si anume „All Mail”. Dupa reactivarea acesteia, am putut configura aplicatia cu succes.

Pentru lista completa de functionalitati ale aplicatiei, puteti vedea clipul de prezentare de mai jos, sau puteti intra pe http://mailboxapp.com.

Al doilea produs anuntat de catre Dropbox a fost Carousel. O aplicatie similara celei oferite de catre Google si anume Google Photos, diferenta fiind ca in cazul Carousel pozele se uploadeaza direct in Dropbox. Mai mult decat atat, poti impartasi poze cu prietenii si ei va pot lasa comentarii la ele. Si invers.

Al treilea produs vine ca bonus, Mailbox se lanseaza in versiune beta pentru Mac. Pentru cine vrea sa se inscrie in program pentru a avea acces la aplicatie (si la problemele ei nerezolvate) mai devreme, va puteti inscrie in josul paginii, dand click aici.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button