GamingPC&ConsolesTech&IT

Mai sunt doar câteva ore în care puteți lua Metro 2033 gratuit de pe Steam

Jocul Metro 2033 este gratuit pe Steam până diseară la ora 20, iar dacă îl descărcați înainte de expirarea timpului, îl si puteți păstra. Shooter-ul post-apocaliptic al celor de la 4A Games a fost lansat in 2010 si a fost urmat de un sequel, Metro: Last Light. De asemenea, a fost remasterizat mai târziu în Metro 2033 Redux.

Dar jocul original Metro merită încă să fie jucat și presupunem ca v-ar fi destul de greu să refuzati oferta de a plăti zero lei pentru asta, mai ales ca în acest timp probabil așteptati cu nerăbdare versiunea Metro: Exodus, care se va lansa în 2019.

Oferta expiră astăzi la ora 20.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button