Tech&IT

Mai nou, WhatsApp te lasă să-ți trimiți mesaje singur

Salut, Marinake, ce mai faci? Uite, scriu știri.

WhatsApp a primit de curând o funcție nouă care îți permite să-ți trimiți mesaje singur. Aceasta este disponibilă deja pentru anumiți utilizatori de telefoane cu iOS și Android. Pe dispozitivele Apple, aplicația trebuie să fie la versiunea 2.22.23.74, în timp ce utilizatorii de Android vor trebui să facă trecerea la versiunea 2.22.23.77.

WhatsApp mesaj singurPentru a vedea dacă-ți poți scrie singur mesaje, începi un chat nou iar fața ta ar trebui să fie prima în lista de contacte. Când creezi chat-ul cu tine, vei observa un anunț mic care îți spune: „Message yourself.” Toate mesajele pe care ți le trimiți singur sunt vizibile pe toate dispozitivele la care ești conectat și sunt criptate end-to-end. Funcția asta s-a lăsat așteptată mult timp și abia acum își face apariția pe WhatsApp, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Soluția mea în tot acest timp a fost să creez un grup în care m-am inclus pe mine și încă un prieten pe care l-am eliminat din grup. În felul ăsta am rămas singur și folosesc acel grup pentru transfer rapid de poze ori documente. Alt mod în care folosesc WhatsApp de unul singur este pentru a-mi reaminti de anumite chestii pe care trebuie să le fac. Și cum e singura aplicație de mesagerie pe care o folosesc, mi-e mai comod să fac asta aici decât pe Facebook Messenger.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Poti face asta de anul trecut sau de mai mult timp cred, eu am inceput prin a-mi trimite singur documente scanate in pandemie sa le pun repede pe PC. Din pacate nu mergea si nici acum nu merge sa le vezi in aplicatia whatsapp de pe Windows 11, doar in Opera a mers si, evident, pe telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button