Telefoane

Mai multe Moto Mods sunt pe drum pentru Moto Z

Lenovo anunță că anul acesta va extinde considerabil funcționalitatea lui Moto Z, deoarece va lansa un număr considerabil de module compatibile cu acest telefon.

Dezvăluirea vine chiar de la managerul general al Lenovo pentru Orientul Mijlociu, acesta specificând că pe parcursul lui 2017 vor fi disponibile pe piață 12 Moto Mods noi.

Nu s-a specificat exact ce formă vor lua acestea sau ce funcții vor adăuga, dar nu este de parcă ar fi criză de idei. Lenovo a organizat chiar recent o competiție deschisă publicului larg pentru construirea de modificări, iar printre finaliști s-au numărat module care permit încărcarea telefonului folosind energie solară, unul pentru testarea alcoolemiei și unul pentru determinarea glicemiei. Mai multe astfel de competiții vor fi organizate în lumea întreagă pe parcursul acestui an, iar cele mai interesante idei vor fi analizate de companie pentru a fi transformate în produse finite.

Cu această ocazie a fost dezvăluit și faptul că mai bine de 3 milioane de telefoane Moto Z au fost vândute la nivel mondial, așa că există o bază de instalare solidă pentru dezvoltarea și vânzarea de Moto Mods pe viitor.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button