Telefoane

Mai multe Galaxy Note 7 au luat foc, iar Samsung oprește producția

Când un Samsung Galaxy Note 7 nou a luat foc pe un avion, exista speranța că va fi doar un incident izolat. Se pare însă că nu a fost un incident izolat. A fost departe de a fi un incident izolat.

În ultimele zile numărul de incidente în care un astfel de telefon a luat foc a crescut. Cel puțin cinci alte telefoane Samsung Galaxy Note 7 au luat foc, trimițând un proprietar șocat la spital în unul din cazuri, pentru că a început să vomite după ce a inhalat fumul emanat de telefonul care a decis să explodeze la în timpul nopții.

Din cauza acestor noi incidente, câteva companii de telecomunicații din SUA, precum AT&T și T-Mobile, au încetat iarăși vânzarea telefonului și nici nu le mai înlocuiesc, din moment ce modelele noi par să aibă același defect. Mai mult de atât, conform unor informații confirmate de multiple surse din cadrul companiei, Samsung a încetat să mai producă telefoane Galaxy Note 7 până când problema va fi elucidată.

Compania încă nu a făcut un anunț oficial, dar probabil se va întâmpla săptămâna aceasta. Procentul de telefoane afectat de acest defect continuă să fie foarte mic, în comparație cu numărul total de Galaxy Note 7 aflate pe piață. Dar după noul incident cu incendiul din avion, telefoanele sunt văzute ca un potențial pericol.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

30 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button