MOREPC&Consoles

Mai multe detalii despre noua hartă a lui PlayerUnknown’s Battlegrounds

Din moment ce este cel mai popular joc al momentului, amenințând să detroneze permanent până și DotA 2, ar cam fi timpul ca PlayerUnknown’s Battlegrounds să primească a doua sa hartă.

Încă n-a sosit și nu are încă o dată de lansare fixă, dar măcar am primit cu ocazia lui Gamescom încă o mostră din noua locație deșertică a jocului. Nu un walkthrough, nu un clip care să reprezinte regiunile generale ale jocului, ci încă o poză. Dar cel puțin de această dată este una destul de descriptivă.

Imaginea pe care o puteți admira mai bine dacă dați click pe ea arată ceva ce nu prea vedeam până acum în PlayerUnknown’s Battlegrounds, clădiri cu mai mult de patru etaje. Blocurile prezente în orașul abandonat din noua hartă sunt chiar de două ori mai înalte, ceea ce înseamnă că în cazul în care finalul va pica cumva pe o astfel de clădire, va duce la incidente foarte hazlii. În special dacă ultimii jucători rămași sunt la etaje diferite, iar scările sunt în afara zonei de joc.

Densitatea clădirilor pare și ea a fi ceva mai mare în comparație cu ce avem acum în orașele insuliței comuniste din PlayerUnknown’s Battlegrounds, dar va include și ceva zone mai rurale, după cum s-a putut observa în imaginea anterioară, ce părea să introducă prezența unei biciclete.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button