PC&Consoles

Mai multe detalii despre GTA Online Gunrunning

Rockstar a dezvăluit câteva detalii noi despre noul update al lui GTA Online, Gunrunning, cel la care vei avea un buncăr subteran.

Acest buncăr va fi la îndemâna tuturor jucătorilor care s-au implicat în operațiunile mai avansate ale jocului. Dacă sunteți CEO, VIP sau lider al unui grup de motocicliști, puteți căpăta acces (foarte probabil contra unu cost imens) la o locație subterană în care puteți îngrămădi câțiva oameni care să cerceteze o varietate de upgrade-uri pe care le puteți aplica apoi mașinilor voastre. Nu toate mașinile, ci doar cele cărora li se pot atașa arme.

Una din aceste mașini este Mobile Operations Center, ce poate acționa ca o bază mobilă ce poate fi configurată așa cum vreți voi. Puteți atașa acestui centru de comandă un service auto, un apartament, o magazie de arme și multe altele. Poți pune până și mitraliere pe această mașină… și cu puțin noroc ceva care să te apere de inevitabilele sute de rachete și sticky bombs care vor fi aduncate în tine la fiecare 10 pași de fiecare alt jucător din sesiune.

Rămâne acum întrebarea logică. Ce exact vei face cu acest Mobile Operations Center? Fiindcă probabil nu va fi utilizabil în heist-uri sau în misiunile din care chiar poți scoate ceva bani. Așa că probabil vor fi misiuni noi ce se vor folosi de el. Altfel, va fi doar o chestie mare și probabil foarte scumpă care nu prea va fi folosită prea des… ca iahturile.

Noul update ar trebui să fie disponibil luna aceasta.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button