PC

Mai multe detalii despre GeForce GTX 1070 Ti

Zvonurile despre existența unei plăci video Nvidia GeForce GTX 1070 se intensifică, de această dată cu ceva detalii potențiale noi despre procesorul grafic folosit.

Informațiile actule susțin că GeForce GTX 1070 Ti nu va avea 2304 de nuclee CUDA, ci mai multe, 2432 de nuclee. Asta ar face placa video și mai apropiată ca performanță de un GTX 1080, iar frecvențele ar urma să fie destul de similare. Diferența esențială dintre cele două modele ar fi memoria folosită. Modelul mai puternic se folosește de GDDR5X, ceea ce îi oferă o lățime de bandă de 11Gb/s, în timp ce 1070 Ti ar folosi tot GDDR5, cu doar 8Gb/s de lățime de bandă. Placa n-ar folosi nici varianta actualizată de GDDR5 ce permite o lățime de bandă de până la 9Gb/s, folosită în acest moment pentru modele noi de GTX 1060.

Prețul pentru GTX 1070 Ti ar trebui să fie cu 75 de dolari mai puțin ca un GTX 1080, iar lansarea noilor plăci video care se folosesc de acest procesor grafic va avea loc spre finalul lunii octombrie.

Iarăși, Nvidia nu a dezvăluit informații oficiale despre această plac video; nu i-a confirmat existența până în acest moment.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button