TECHRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTelefoane

Mai multe companii abandonează MWC 2020

Exodul continuă

După ce Nvidia, LG și Ericsson și-au anunțat intenția de a nu mai veni la Mobile World Congress 2020, mai multe companii și-au dezvăluit dorința de a evita evenimentul cu totul, sau cel puțin să își reducă prezența.

Lista abandonurilor fost extinsă ieri cu Amazon și Sony, ce au confirmat că nu vor avea o prezență la MWC 2020. Cauza este aceeași, teama de amenințarea continuă a coronavirusului a determinat companiile cu pricina să reconsidere utilitatea evenimentului. Nu de alta, dar un eveniment global cu invitați din întreaga lumea este genul de loc ce poate că ar trebui evitat în astfel de condiții.

Nu doar asta, dar a început să umble vestea prin presă că Samsung nu va avea prezență la fel de însemnată ca în anii trecuți la MWC. Conform informațiilor care circulă acum prin presă, câțiva reprezentanți ai conducerii companiei și-au anulat planurile de a veni la Barcelona pentru MWC, iar compania și-ar evalua acum opțiunile.

GSMA, organizatorul evenimentului, anunță că va lua câteva măsuri pentru a reduce riscul răspândirii virusului. Nu va fi permis accesul celor care vin din zona afectată a Chinei, iar toți cei din această națiune vor trebui să demonstreze că nu au mai călcat pe acolo de cel puțin două săptămâni. Vor mai fi verificări de temperatură, iar toți cei care vin vor trebui să confirme că nu au fost în contact o persoană ce a fost expusă la virus.

Mai sunt două săptămâni până ce MWC 2020 va începe, așa că ne putem aștepta la mai multe abandonuri.

[Engadget, GSM Arena, TechCrunch]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button