GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Mai multe abandonuri la GDC 2020

Exodul continuă

PAX East este acum în curs de desfășurare, dar GDC 2020 s-ar putea să nu fie la fel de norocos. Încă două abandonuri au fost anunțate de la eveniment, de data aceasta sub forma a două companii destul de importante.

Microsoft a dezvăluit că va anula prezentarea noii console Xbox pe care o avea plănuită la San Francisco, precum și întreaga sa prezență de la GDC 2020. Absența sa va fi foarte notabilă, din moment ce GDC trebuia să fie un loc unde dezvoltatorii puteau să învețe ceva mai multe lucruri despre noua generație de console și ar putea discuta direct cu reprezentanți ai companiei despre potențiale exclusivități și toate cele.

Epic Games se află într-o situație similară, abandonând evenimentul deoarece nu se dorește ca sănătatea vreunui angajat să fie pusă în pericol.

Astfel, lista de abandonuri cuprinde acum ambii mari producători de console ce vor lansa anul acesta dispozitive noi. Evenimentul în sine nu este anulat deocamdată, dar pe măsură ce Covid-19 se extinde am putea asista la un incident similar cu ce s-a întâmplat în cazul lui MWC 2020.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button