Gaming

Mai mult Wolfenstein ar putea fi pe drum

Wolfenstein The New Order a reînvigorat seria cu un an în urmă, și ne-a oferit un FPS de calitate, din fiecare punct de vedere. The Old Blood poate că n-a fost la fel de inedit, fiind doar un expansion, dar nu mai avem mult de așteptat până la un joc  Wolfenstein în totalitate nou.

Alicja Bachleda-Curuś, actrița ce interpreta personajul Anya din The New Order, a dezvăluit accidental într-un interviu că lucrează în acest moment la un al doilea joc despre naziști.

Nu a spus direct că este vorba de Wolfenstein, dar având în vedere că a lucrat până acum la un singur joc, și acela se întâmpla să fie cu naziști, pare destul de clar că este vorba de o continuare pentru The New Order.

Acest nou Wolfenstein va mai sta cel puțin încă doi ani în producție, așa că nu ar trebui să vă așteptați să îl vedeți mai devreme de E3 2016, sau poate la ediția din 2017. Sau mai probabil la QuakeCon, din moment ce Bethesda a transformat evenimentul într-o sărbătorire a tuturor jocurilor sale.

Dezvoltatorul, foarte probabil, va fi tot Machine Games, un studiou format din foști angajați ai Starbreeze. Momentan, Bethesda nu a făcut un anunț oficial despre un nou Wolfenstein, infirmând sau confirmând această informație.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button