MORE

Magie mai ceva ca in Harry Potter!

De multe ori v-ati gandit, probabil, cat de usor ar fi sa controlezi unele lucruri doar prin anumite gesturi facute cu degetul. Ring Zero este inelul care iti ofera aceasta sansa si care este cat se poate de simplu de folosit.

Acest accesoriu a fost creat de compania Logbar sub sloganul „Un gest magic!” Cu o simpla miscare a degetului in aer, poti controla utilitatiile casei sau poti asculta muzica preferata. Cei de la Logbar au marturisit ca nu sunt la prima incercare de acest gen. Initial, cand au vrut sa realizeze un astfel de inel, l-au alcatuit din zinc, metal care producea interferente cu semnalul de pe telefonul utilizatorilor. O alta inconvenienta a fost dimenisiunea mult prea mare a inelului, ceea ce incomoda in momentul in care trebuia purtat.

Noua versiune a fost creata dintr-un material care nu afecteaza cu nimic semnalul telefonului iar dimensiunea este una potrivita pentru a putea fi purtat, fara probleme, pe deget. De asemenea, compania a mai produs si un accesoriu aditional, Ring Hub, pentru comunicarea prin infrarosu. Cu acest accesoriu, puteti sa aveti control asupra televizorului, puteti sa inchideti perdelele, dar si sa aprindeti sau sa stingeti luminile.

Singurul dezavantaj al acestui produs ar fi faptul ca poate produce iritatii sau eruptii cutanate unor persoane cu pielea mai sensibila.

Bateria inelului poate tine pana la 3 zile, in conditii de utilizare permanenta. De asemenea, aceasta poate sta in standby pana la 18 ore iar incarcarea completa se face in aproximativ 3 ore.

Inelul este disponibil in 4 marimi si are o raza de transmisie de 5 metri. Totodata, daca aveti preferinte de culoare, puteti alege intre doua modele: Matte Black si Shiny White. Pretul pentru un astfel de inel magic ajunge la 149 de dolari.

 

[RING ZERO]

Articole asemanatoare

Back to top button