PC&Consoles

Magicka Wizard Wars va fi inchis

Sper ca v-ati amuzat in Magicka Wizard Wars in ultimii ani, pentru ca nu veti mai avea ocazia de la vara. Paradox Interactive anunta ca jocul va fi scos din functiune in ziua de 21 iulie 2016.

Motivul este destul de trist, jocul nu mai genereaza suficient venit de vreo 3 luni de zile cat sa achite intretinerea serverelor. Conceptul de profit nici macar nu mai intra in calcul.

Magicka Wizard Wars a fost lansat in primavara lui 2014, dupa cateva luni bune petrecute pe Early Access si a reprezentat o abordare mai MOBA-iceasca a lui Magicka. Grupuri de vrajitori se luptau fie pentru a vedea cine ramane in viata dupa ce tot se focul se stingea, fie pentru a ocupa diverse puncte de control alaturi de impi controlati de AI. Jocul va oferea si abilitatea de-a selecta ce puteri sa aiba personajul vostru, vraji speciale pe care le poti folosi fara combinarea de elemente, care il faceau sa semene destul de mult cu un MOBA.

Jocul inca mai este gratuit si jucabil pentru cateva luni, asa ca spor la joc daca vreti sa vedeti despre ce era vorba. Il gasiti pe Steam.

[TechRaptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button