Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Magic Leap a facut o demonstratie extraordinara de… ce se poate face cu tehnologiile gen Holo Lens!

/
/
/
/
image
img

După dezvăluirea tehnologiei holografice la care lucrează Microsoft, Holo Lens, era de așteptat ca mai multe companii să răsară cu astfel de demonstrații. Iar în timp ce unele, precum CastAR folosesc demonstrații reale, nu prea impresionante, dar funcționale și existente, altele merg pe o cale ceva mai apropiata de… Hollywood.

Magic Leap, compania ce a strâns sute de milioane de dolari finanțare de la diverse companii masive  din tehnologie, precum Google, a lansat o prezentare a soluției sale de realitate augmentată. Această soluție, compusă dintr-o pereche de ochelari ce proiectează pe retină imagini, ar permite un grad impresionant de interacțiune cu un mediu digital, prin gesturi… din lume reală. Cât din aceasta prezentare chiar este ceva ce poate realiza pe scara larga tehnologia produsa de Magic Leap, nu se știe în acest moment.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar