TECHTech&IT

Magbee este numele viitorului smart speaker produs de Samsung

Difuzorul inteligent pe care tot așteptăm ca Samsung să-l lanseze de ceva vreme va fi numit Magbee, dacă e să ne luăm după câteva aplicații de mărci înregistrate de către Samsung în Statele Unite și Europa.

Știm foarte puține despre difuzor, în afara existenței sale, dar am putea pune pariu că va avea ca asistent virtual pe Bixby, iar că Harman sunt implicați în proiect într-un fel sau altul.

O cerere recentă de brevet a arătat că difuzorul va avea un cadran. Samsung este de așteptat să aibă un fel de soluție audio wireless pentru acasă pentru difuzorul Magbee – probabil cu suport pentru mai multe camere audio și mai multe difuzoare care să poată funcționa simultan.

Samsung ar putea anunța oficial Magbee împreună cu Samsung Galaxy Note 9 pe 9 august. Evenimentul „Unpacked” ar putea include un nou Galaxy Watch, precum și noi tablete, printre care și modelul de vârf Galaxy Tab S4.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button