MORE

Magazinele Xiaomi se lanseaza oficial in State si Europa!

Xiaomi creste intr-un an cat altii in sapte, afirmatie pe care o fac in deplinatatea tuturor facultatilor mintale. Compania chineza se pare ca vrea sa acapareze intreaga piata globala, introducand acum magazine Xiaomi atat in Europa dar si in Statele Unite in mod oficial. Lucru care nu poate decat sa bucure publicul, Xiaomi avand o serie de terminale puternice la preturi acceptabile, iar magazine oficiale Xiaomi in zona Euro inseamna un singur lucru: accesabilitate!

Xiaomi a anuntat in mod oficial deschiderea magazinelor ce se vor numi Mi Store, in Statele Unite pe 1 Iunie, urmand ca pe 2 Iunie sa fie deschise si in Franta, Germania si Marea Britanie. Asta inseamna ca in Europa vor intra in mod oficial Mi Note Pro sau Mi4, dar pana vor ajunge si in Estul Europei probabil mai dureaza ceva.

Initiativa este cat se poate de laudabila, Xiaomi incercand sa imite o parte din strategia Apple cand vine vorba de expansiune si abordarea publicului, iar design-ul telefoanelor acestora seamana din cel in ce mai mult cu linia propusa de Apple. Pana si MIUI-ul, launcher-ul de pe telefoanele Xiaomi este asemanator ca interfata cu iOS. Totusi, cu toate astea, trebuie sa recunoastem ca MIUI este unul dintre cele mai aratoase si non-intruzive launchere de Android, cu toate ca are si el bloatware la kilogram. Ramane sa vedem cand vor aparea si in Romania magazine Mi Store.

Articole asemanatoare

Back to top button