GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Mafia Trilogy a fost anunțat

Cu o variantă foarte frumoasă a primului joc

Zvonurile din ultimele săptămâni s-au adeverit, iar diversele indicii nu tocmai criptice de zilele trecute au ajuns la destinație. Seria Mafia va avea parte de o relansare integrală, nu doar o „actualizare” a ultimelor două jocuri ci de o veritabilă renaștere, cel puțin în ceea ce privește exemplar al seriei.

Mafia Trilogy a fost anunțat, ca un pachet compus din toate cele trei jocuri ale seriei și despre care vom afla mai multe în ziua de 19 mai. Până atunci pot să vă spun că acest pachet va include o variantă refăcută de la zero a vechiului joc din 2002, pe care îl puteți vedea în imaginea de mai sus. Mafia: Definitive Edition va sosi în ziua de 27 august și vă va permite să jucați iarăși povestea clasică a unui taximetrist ce își începe drumul prin lumea criminală din perioada interbelică.

Celelalte jocuri nu vor fi lansate în aceeași zi. Dimpotrivă. Mafia 2: Definitive Edition pare că va fi lansat chiar săptămâna viitoare, cui tot DLC-ul său, într-o variantă remasterizată, nu una refăcută de la zero.


Apoi avem Mafia 3, despre care nu știu să vă spun când va fi relansat într-o formă definitivă, sau cum va arăta aceasta.

Peste câteva zile ar trebui să vedeți mai multe despre aceste trei jocuri.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button