MORE

Mafia 3 primeste data de lansare oficiala si un trailer nou nout

Ultimul joc din seria Mafia se pare ca si-a primit intr-un final un trailer mai descriptiv. Bine si o data de lansare, intuita in prealabil de catre noi, adica 7 octombrie. Astfel, pe data de 7 octombrie Mafia 3 va fi disponibil atat pentru consolele next gen, PS4 si Xbone, dar si pe PC.

Se pare ca o serie de bonusuri ii asteapta pe gameri care precomanda jocul, acestia primind „Family Kick-Back”, un bonus ce contine trei arme, trei masini ce pot sa fie folosite in joc. Masini si arme pe care probabil o sa poti sa le cumperi cu gold real de pe Steam sau alt serviciu de distributie online.

https://youtu.be/4UdSpFXz8Q4

Datorita trailer-ului am aflat ca Lincoln Clay este un orfan intors acasa in 1968 dupa razboiul din Vietnam, doar pentru a reveni in sanul familiei… mafia. Totusi discutam de o organizatie usor diferita de ceea ce ne-a prezentat franciza pana acum, mafia italieneasca fiind personajul negativ, Lincoln, acompaniat si de Vitto, personajul central din jocul precedent si o mana mafioti loiai.

Premisa suna nebuneasca, dar, pana la urma, avem incredere in Hangar 13 ca pot scoate un joc senzational. Un joc care se pare ca are loc in New Bordeaux, New Orleans, oras peste care a trecut foametea, razboiul de civil american, o groaza de uragane si acum Lincoln Clay are sarcina sa se infrunte cu una dintre cele mai notorii organizatii criminale din lume… Mafia Italieneasca. Pentru cine se intreaba, nici Lincon nu este chiar baiatul bun in poveste.

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button