Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mafia 3: Gameplay comentat

/
/
/

2K Games si studioul Hangar 13 se pregatesc sa lanseze Mafia 3 anul viitor, cel mai nou joc dintr-o serie celebra pentru modul in care reuseste sa redea atmosfera si sentimentul de a fi parte dintr-o familie de crima organizata in diverse epoci.

Mafia 3 muta actiunea in preajma anilor ’70, jucatorul luand controlul unui veteran revenit de la razboiul din Vietnam si intrand din nou in lumea crimei organizate.

Dezvoltatorii jocului au colaborat cu IGN pentru a realiza o secventa de gameplay comentat, prin care ofera o serie de detalii suplimentare despre Mafia 3.

Spre exemplu, in ciuda faptului ca nu este un joc de curse, masinile din Mafia 3 au o oglinda retrivizoare functionala, care alterneaza ocazional cu rolul de camera cinematica prin care vei putea vedea mai bine exploziile masinilor din jur. O reusita tehnologica importanta, din moment ce exista jocuri de curse dedicate care inca nu au oglinzi functionale nici dupa ce motorul grafic le-a fost imbunatatit.

[WCCFTech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar