GamingRSS PaginaDeMedia

Mafia 2: Definitive Edition a fost listat mai devreme pe PS Store Australia

Cred ca in acest punct este foarte clar ca stam pe o bomba cu ceas. Mafia 2: Definitive Edition si-a facut aparitia pe PlayStation Store Australia si data de lansare este chiar astazi! Oricum trebuia sa primim ceva informatii in decursul zilei de astazi conform teaser-ului oficial. Se pare insa ca va fi mai mult decat o informatie; avem ocazia poate chiar sa punem mainile pe joc.

Mafia 2: Definitive Edition PS Store Australia

Ce stim pana acum?

Pai, in primul rand stim ca vorbim despre intreaga trilogie Mafia aici. Doar ca unde Mafia 2: Definitive Edition si Mafia 3: Definitive Edition vor fi doar remasterizari si vor aduce cateva fix-uri, primul joc va primi un remake complet. Bine, pare cumva si miscarea logica. Ultimele doua jocuri sunt aparute oarecum recent; ultimul a aparut in 2016, iar al doilea a venit in 2010.

Mafia 3 fiind cel mai nou, in afara de cateva retusuri pe partea de grafica si optimizare nu are nevoie de mare lucru ca sa fie relevant in 2020. Editia noua este practic jocul original, insotit de toate DLC-urile sale. Mafia 2: Definitive Edition pe de alta parte va fi o remasterizare, dar ma asteptam la mai multe; cel putin daca gameplay-ul asta este pe bune:

Din ce vedem aici, pare ca vorbim despre jocul original care a primit un mic facelift. Grafica a ramas in mare parte asemanatoare cu cea din 2010, insa avem parte de ceva efecte si probabil optimizare pentru hardware-ul nou de acum. In rest, personal as fi avut asteptari putin mai mari. Dar hei, cine stie? Poate jocul reuseste sa ofere aceeasi atmosfera, iar grafica va fi ultima noastra grija. In plus, fiind mai vechi, macar ruleaza bine si pe console.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button