PC

Mad Catz intră în faliment

Dacă sunteți un fan al șoarecilor de gaming bizari sau a perifericelor dedicate jocurilor de lupte, foarte probabil ați întâlnit compania Mad Catz la un moment. O companie care și-a anunțat recent intrarea în faliment.

Celebrul producător de periferice de gaming a început procesul de lichidare a tuturor bunurilor sale, fondurile obținute după vânzarea lor fiind folosite la achitarea datoriilor. După ce lichidarea se va încheia, Mad Catz va înceta să mai existe.

Pe lângă șoareci ciudați ca cei din seria RAT, Mad Catz a fost un producător foarte important pentru jocurile de ritm, precum Rock Band, iar prăbușirea pieței pentru aceste jocuri a fost o lovitură grea pentru companie. Din 2007 Mad Catz a fost proprietarul producătorului de soluții pentru simulatoare de zbor Saitek, însă această componentă a fost vândută către Logitech anul trecut, oferind brandului Saitek șansa să trăiască mai departe după falimentul Mad Catz. Se spera că banii obținuți astfel vor împiedica falimentul, dar asta nu s-a întâmplat.

Deocamdată nu știu să vă spun cine va cumpăra bunurile companiei sau ce se va întâmpla cu produsele sale. În mod normal va avea loc o licitație publică în care aceste probleme vor fi adresate. Foarte probabil vor fi preluate de un alt producător care va continua să le vândă… nu că asta a fost o tactică bună pentru compania în sine.

[Overclock 3D]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button