PC&Consoles

MacBook Pro poate rula Doom… pe Touch bar

De ani de zile tot există o glumă… gaming-ul pe un Mac. Este, uneori, o exagerare, dar noul MacBook Pro schimbă complet situația.

S-ar putea spune chiar că dublează capacitatea de gaming a platformei, deoarece permite rularea a două jocuri simultan! Și nu în modul în care v-ați aștepta. Un dezvoltator numit Adam Bell a realizat o demonstrație a inevitabilului, Doom rulând pe Touch bar-ul unui MacBook Pro.

Jocul pare a fi prefect jucabil, doar că are o mică problemă. Bara tactilă, deși are un ecran perfect funcțional, este făcut să ofere o rezoluție orizontală mare și una verticală extrem de mică. Rezoluția este de 2170×60, așa că imaginea este comprimată. Din fericire, Doom nu este tocmai genul de joc la care finețea detaliului este foarte importantă, așa că elementele importante din decor și inamicii se pot observa cu ușurință.

Mai merită menționat că Doom nu funcționează pe procesorul Intel al acestui laptop, ci pe procesorul Apple T1 făcut să opereze bara tactilă cu pricina. Faptul că a reușit să facă bara să afișeze ceva ce nu este tocmai în specificațiile Apple este un semn bun, înseamnă că funcționalitatea sa nu va fi limitată doar la anumite aplicații, ci poate fi extinsă după placul dezvoltatorilor și a utilizatorilor.

[Apple Insider]

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. Asta e stupid si mai funny mi se pare faptul cao tona de apple news sites spun ca este inovatie sau inovatie fara oprire. Chiar nimeni nu intelege ca acel touch bar este pur si simplu un ecran secundar cu touch screen? L-au numit touch bar ca sa aiba mai mult glam si sa aiba un functions bar mai dinamic dar in rest e doar un gimmick. Un touch screen cu totul ar fi mult mai bun.

  2. Ce rezolutie ciudata poate sa aibe bara aia :)))) Oricum felicitari uploader-ului ca a incercat asa ceva. Am vazut Doom jucat si pe bancomat si pe ecranul unei imprimante asa ca nu ma mira :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button