MORE

Mac-urile n-au suficienta putere pentru Oculus Rift

Palmer Luckey a fost intrebat recent daca exista vreo sansa ca Mac-urile sa primeasca si ele suport pentru Oculus Rift. La urma urmei, sunt PC-uri destul de populare si unele chiar vin cu doua placi video sau ecrane cu o rezolutie 5K, asa ca ai crede ca ar avea suficienta putere cat pentru VR. Dar se pare ca nu.

Raspunsul sau a fost foarte comic, s-ar putea spune. Daca vreti sa il vedeti la prima mana, sariti la minutul 4 din clipul de mai jos.

Simplu spus, Palmer a spus ca asta depinde de Apple si daca vor lansa vreodata un PC care chiar este performant. Nici macar Mac-urile cu doua palci video de tipul FirePro D700 nu intrunesc cerintele de sistem nimime pentru Oculus Rift. Chiar daca sunt placi video puternice pentru computing, nu sunt in stare sa pompeze suficiente cadre pe secunda la o rezolutie suficient de mare cat sa functioneze

Dar daca Apple va pune iar un accent pe GPU-uri puternice, atunci Oculus cu siguranta va ajunge si pe Mac. Si probabil asta se va intampla, la urma urmei, cand toaster-frigiderele au devenit populare, Apple a inceput sa isi faca propriile produse similare.

Pana atunci:

BURN

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Acum serios ca, dupa ce am citit cam tot ce se putea dupa acest site observ ca voi chiar faceti greseli, adica mancati, schimbati, gresiti litere, pana la urma incept sa cred ca o faceti intentionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button