MORE

M720 Triathlon – Primul mouse care se conecteaza simultan la 3 terminale

M720 Triathlon este pentru multi utilizatori de multiple dispozitive un vis devenit realitate, fiind unul din putinele modele de mousi de pe piata, care se conecteaza simultan la mai multe dispozitive.

Din fericire pentru acest dispozitiv de la Logitech, acesta nu are nevoie de aplicatii 3rd party pentru a-si implini functia pe mai multe terminale, Logitech implementand un switch fizic pe mouse.

Logitech au creat pentru acest mouse o noua tehnologie numita Unifying Receiver, care permite instalarea si comutarea mouselui de la un mod de functiune pe tableta de exemplu, pe laptop sau PC. Pe langa asta, permite si conectivitate cu dispozitivele prin intermediul Bluetooth, pe toate sistemele de operare populare, mai exact: Windows, Mac OS, Chrome, Android si Linux.

https://youtu.be/TVSb2Z5bjXg

Etse un mouse care se adreseaza unui segment de piata extrem de mic, iar o astfel de functie ar fi mai la locul ei ca fiind implementata pe mai multi mousi, nu doar pe unul care costa 70 de dolari in Statele Unite momentan.

Dar, pentru cei care folosesc mai mult de doua terminale, este chiar un gadget destul de util, astfel indepartandu-se ideea de X periferice legate la X terminale. Cine stie, poate cu putin noroc, vedem aceasta tehnologie pe mai multi soareci in viitor.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button