MORE

LuneCase-Carcasa desteapta pentru telefon

Carcasele de telefoane incep sa nu se mai diferentieze doar prin forma sau culoare, ci si prin functionalitate. LuneCase este un proiect de Kickstarter care a facut valva, fiind o simpla carcasa pentru iPhone ce afiseaza pe spatele iconuri pentru diverse notificari, precum apeluri sau mesaje.

Spre deosebire de alte carcase ce relationeaza cu telefonul, aceasta este wireless si nici macar nu are nevoie sa fie incarcata. Case-ul preia energia electromagnetica emisa in mod normal de catre smartphone pentru a se alimenta. Putem spune ca aceasta solutie ingenioasa este si benefica, folosindu-se de energia pana acum irosita. Si cum campul electromagnetic pentru apeluri este diferit de cel pentru mesaje, carcasa face diferenta cu usurinta, ajutandu-te de exemplu atunci cand iti tii telefonul cu fata in jos, sau este complet silentios. Chiar si asa, stii cand primesti un apel sau un mesaj.

Mai mult decat atat, asa cum cu ani in urma auzeam acea interferenta in apropierea unei boxe si stiam ca suna un telefon chiar inainte ca acesta sa sune, si LuneCase afiseaza notificarile inainte ca apelul sau mesajul sa ajunga propriu-zis pe telefon. Daca proiectul va trece de faza de Kickstarter, lucru destul de probabil, avand in vedere ca dezvoltatorii cer doar 50.000$, LuneCase va fi disponibila in August si va costa in jur de 50$.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Este bazata pe aceeasi tehnologie ca „licuricii” de ii lipeam pe telefoane acum 8 ani de zile cred 😀 Foarte ingenioasa idea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button