TECH

Lumo este jucaria perfecta!

Lumo este jucaria perfecta: poate sa inlocuiasca toate jucariile copiilor tai! Cum? Lumo creaza un mediu interactiv în perimetrul casei tale. Cu siguranta, in urmatorii ani camera copiilor nostri va arata din ce in ce mai SF: scenarii interactive, imagini artificiale suprapuse, realitati virtuale.

lumo 1

Lumo, un proiect care solicita finantare Indiegogo, este un microproiector interactiv cu diferite jocuri și aplicații numai bune de proiectat pe tavan, pereti sau pardoseala. Are deja integrate 100 de jocuri pentru copiii, urmand a fi dezvoltat si pentru alte tipuri de utilizari.

Controalele sunt utilizatorii și mișcările lor. Lumo foloseste un procesor de 1,6 GHz, cu 8 GB de stocare și este capabil să proiecteze imagini de 854×480 pixeli. Are WiFi, Bluetooth și un port HDMI care reda poate filme sau clipuri video.

Lumo cauta finantare pe Indiegogo și sper sa ajunga pe piata anul viitor pentru un preț de 499 dolari.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button