MORE

Lumia 940 XL va avea scanner de iris

Conform contului de twitter everleaks, Lumia 940 XL va avea un scanner pentru iris, pentru a spori siguranta terminalului. Un lucru, pe care daca il spuneai doar acum cinci ani, puteai sa juri ca este pur Science Fiction. Ei bine se pare ca nu. Totusi, Microsoft nu sunt primii la start cu aceasta tehnologie, Vivo, cu al lor X5  primul integrator de terminale mobile care a adoptat un scanner de iris pe un telefon.

Lumia 940 XL se anunta a fi un telefon extrem de puternic, Microsoft urmand sa pozitioneze ca urmatorul lor flagship. Dispozitivul va veni dotat cu un ecran de 5.7 inch Quad HD, cu rezolutie 1440p, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, trei giga de RAM si variantele uzuale de memorie interna: de la 16 Giga pana la 64.

Telefonul va avea la bord Windows 10, asta insemnand ca un viitor utilizator il va putea lega la un televizor sau monitor, gratie tehnologiei Continuum Mobile.

Pe langa Lumia 940 XL, Microsoft va dezvalui si un model numit Lumia 940, cu un display de 5.2 inch, care vine cu un procesor cu sase core-uri, Snapdragon 808, dar aceasta versiune nu are un cititor de iris, ci unul de amprenta, fiind probabil optiunea pentru entry to mid level.

Se pare ca prezentarea oficiala a celor doua terminale se va face in toamna, cand Windows 10 Mobile va fi lansat, pana atunci, cine stie, poate mai scapa ceva informatii.

[aps_product id=”27218″]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button