MORE

Lumia 640 si 640XL, lansate oficial in Romania!

Microsoft Lumia 640 si Lumia 640 XL au fost prezentate la MWC 2015, iar ieri aceste doua modele au fost lansate oficial si comercial si in Romania. Ambele terminale sunt livrate cu Windows Phone 8.1, insa Microsoft intentioneaza sa le actualizeze la Windows 10.

Microsoft Lumia 640

lumia 640 0

Microsoft Lumia 640 este destul mare, si are un ecran mai bun decat restul terminalelor din seria 6. Display-ul de 5 inch are rezolutie 720p. Camera a fost de asemenea imbunatatita, aceasta avand acum un senzor de 8MP si un flash LED. Terminalul vine in varianta single SIM si DualSIM. Bateria are o capacitate de 2500mAh. Telefonul dual SIM are un pret de 655RON iar cel single SIM cu 4G are un pret de 689RON.

Microsoft Lumia 640 XL

lumia 640 xl

Noul phablet Microsoft Lumia 640 XL dispune de un ecran de 5.7 inch si un panou cu rezolutie de 720p. Grosimea telefonului este de doar 9mm, iar bateria incorporata are o capacitate de 3000mAh. Camera are un senzor de 13MP cu optica de la Zeiss. Pretul pentru modelul dual sim este de 890RON iar pentru varianta 4G LTE este… identic. La fel ca si la versiunea de 5 inch, acesta vine in varianta single SIM si DualSIM. In plus, daca achizitionati Lumia 640 sau 640 XL, primiti licenta pe un an pentru Office 365, 1TB de stocare in OneDrive si 60 de minute gratuite pe Skype lunar.

Pentru ceea ce ofera, pretul telefoanelor este bun, chiar si in ciuda reticentei utilizatorilor de la noi la sistemul de operare al celor de la Microsoft pe mobile (dovada cota de piata destul de redusa la noi a acestui OS-un paradox, raportat la popularitatea Windows pe PC). Este evident ca romanii prefera ecosistemul Google, cu tot ceea aduce el ca si avantaje, dar asta nu inseamna ca aceste doua telefoane Microsoft nu sunt, din multe de vedere, o achizitie mai „desteapta” decat numeroase terminale Android de brand indoielnic.

[aps_product id=”27770″]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button