MORE

Lumea reala vazuta in stil…Instagram!

Uita de vechii tăi ochelari de soare și vezi lumea printr-un filtru de…Instagram. Datorită unui nou proiect, veți avea în curând posibilitatea de a face exact acest lucru.

Compania Tens a lansat o campanie pe platforma de crowdfunding Indiegogo pentru a crea niste ochelari de soare fumurii, care cu ajutorul unui filtru pus în lentila dau mediului inconjurator un aspect similar cu cel al unei fotografii Instagram sau al unei imagini polaroid.
Marty Bell, Kris Reid și Tom Welsh sunt cei trei prieteni din spatele companiei Tens. Ei au dat naștere acestui proiect inca din vara anului 2012 în timp ce se plimbau prin Scoția și dat peste un radio „vintage”, moment în care le-a venit ideea „ochelarilor Instagram”.
De la idee la fapte a mai fost un pas, si cel mai important, adica finantarea tocmai a fost facut: proiectul a depasit joi dimineata pe IndieGogo 100.000$.

Ochelarii vin cu filtre in patru variante: ” black, navy, deep red and teal”, iar băieții spun ca vor sa creeze încă vreo câteva tipuri de filtre până la sfârșitul acestui an.

Dacă vi se par interesanți ochelarii pot fi pre-comandati aici.

 

Tens ~ #TheRealLifePhotoFilter from Tom Welsh on Vimeo.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button