Știri ITTECHTelefoane

Lumea e mai interesată de viitoarele modele de iPhone decât de Galaxy Note 9

La începutul săptămânii trecute, Samsung a dezvăluit oficial noul său model Galaxy Note 9, dar acum un sondaj de pe PC Mag indică faptul că consumatorii sunt mult mai entuziasmați de ceea ce pregătește Apple pentru următoarele modele de iPhone din acest an.

Potrivit sondajului, care a întrebat 1.555 de consumatori, ce lansare de telefoane așteaptă cu mai multă nerăbdare, „iPhone 9 / iPhone 11 / iPhone XI / iPhone SE 2” a fost răspunsul cel mai des selectat. 42% dintre respondenți au indicat că așteaptă cu nerăbdare luna viitoare actualizarea modelelor de iPhone, în timp ce 24% au arătat că sunt interesați de Galaxy Note 9.

Acestea au fost cele mai votate opțiuni, iar locul trei este situat la o distanță mare de primele alese. 7% dintre respondenți au indicat că sunt foarte entuziasmați pentru Google Pixel 3, urmat de 4% pentru LG V40, 2% pentru OnePlus 6T, 6% pentru „altele” și 11% pentru „nici unul”.

De interes pentru Samsung este că, deși 76% dintre cei care au ales Note 9 dețin deja un dispozitiv Samsung, 8% au indicat că sunt în prezent utilizatori de iPhone. Acest lucru înseamnă că Samsung ar putea fi capabil să convertească unii utilizatori de iPhone la Android anul acesta:

Dintre cei care au ales noul Galaxy Note, 76% dețin deja un telefon Samsung. Cu toate acestea, 8% dintre respondenți dețin în prezent un iPhone. Deci, în timp ce Apple a depășit lista celor mai anticipate smartphone-uri, rezultatele noastre indică faptul că Galaxy Note 9 poate converti câțiva utilizatori de iPhone.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button