Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Lui Hideo Kojima i s-a interzis sa apara la The Game Awards 2015

/
/
/
img

Hideo Kojima, creator al seriei Metal Gear, ar fi trebuit sa fie seara trecut prezent la evenimentul The Game Awards 2015, unde Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, a primit premiul pentru cel mai bun action-adventure al anului, dar i s-a interzis sa apara la eveniment.

Prezentatorul evenimentului a declarat ca Hideo Kojima era foarte dornic sa vina la decernarea premiilor, dar inainte sa plece a fost informat de catre avocatii companiei Konami ca nu are voie.

Contractul sau cativa termeni care permit publisher-ului japonez sa il impiedice sa faca aparitii publice in aceasta perioada, una foarte nebuloasa pentru Kojima, deoarece Konami tot refuza sa spuna ca este concediat, desi contractul sau va expira pana la finalul anului.

Acest incident este doar ultimul dintr-o lunga serie de evenimente prin care Konami tare pare de parca ar dori sa isi bata joc de Hideo Kojima. Studioul sau a fost inchis, Metal Gear Solid 5 a fost lansat inainte de a fi terminat, Silent Hills a fost anulat, iar in acest moment Konami declara ca Hideo se afla „in vacanta”, desi atunci cand a plecat „in vacanta” la companie a fost o ceremonie de ramas bun pentru Hideo, aproape de parca ar fi fost concediat, dar pana la finalul anului nu are voie sa spuna nimic despre asta.

Premiul a fost acceptat in locul sau de catre actorul Keifer Sutherland, vocea lui Snake din Metal Gear Solid 5.

[Shacknews]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar