MORE

Lui Call of Duty: Black Ops 3 ii place sa se lafaie in VRAM

Acum putin timp, Call of Duty: Black Ops 3 si-a facut aparitia pe piata noastra scumpa si draga de gaming si deja vedem pe Steam ca numarul jucatorilor creste de la ora la ora.

In momentul de fata sunt undeva peste 30,000 de persoane care se capacesc si impart gloante in stanga si in dreapta pe campurile de lupta din acest faimos joc.

Totusi, o serie de utilizatori au remarcat diferente de performanta si FPS-uri in varianta de PC. Mai exact se trezeau ca intr-un moment le mergea bine mersi si dupa cadrele se duceau pe fundul groapei Marianelor.

Motivul acestor probleme este ca dezvoltatorii jocului s-au gandit ca ar fi frumos ca in engine-ul lor grafic sa mai ramana cod vechi de la versiunile precedente.

Va dati seama cate iteratii a avut acest engine si uneori e cam greu sa mai scapi si de codul sursa din restul seriilor, asa ca esti adus in fata faptului implinit.

Mai exact, nu e bine sa amesteci cod vechi laolalta cu unul nou deoarece risti sa apara conflicte care sa genereze scaderi de performanta si intr-un final este afectata si experienta jucatorilor.

Din acest motiv, utilizatorii care detin placi video cu o cantitate mare de VRAM sunt mult mai avantajati fiindca jocul va avea suficient spatiu de manevra cat sa compenseze pentru codul problematic.

[Wccftech]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close