Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lucruri pe care le poti face in Android fara sa ai Root

/
/
/

In comparatie cu iOS, Android este un sistem de operare cu un control mai avansat, care permite utilizatorului sa il modifice dupa plac, de la imbunatatirea performantelor pana la schimbare interfetei. Odata cu Android 5, Google a adus functii noi si interesante care a determinat anumiti utilizatori sa nu mai faca root pe telefoane, dar cine doreste totusi sa faca anumite morificari poate apela la Developer Options. Cei cu root, cel mai probabil stiti deja despre ce este vorba.

 

Pentru a activa optiunea Developer Options, intrati in Settings > About phone > si apasati rapid pe Build number de sase ori. Odata activata,noua optiune va fi disponibila deasupra tabului About phone. Unele telefoane pot avea aceasta optiune activata din fabrica, iar in functie de brand si de versiunea de Android, optiunile pot fi diferite.

1. Mockup Location – Aceasta optiune va permite setarea unui locatii false cu ajutorul unei aplicatii precum Fake GPS Location. La unele telefoane se poate numi Set mock location app.

2. Process Stats (Running services) – Aici puteti vedea ce aplicatii consuma resursele RAM, cat RAM este utilizat, cat este in Cache si cat mai este liber. Daca aveti aplicatii pe care nu le folositi si totusi consuma resurse va recomandam sa le dezinstalati.

3. Force GPU Rendering – Aceasta optiune forteaza accelerarea hardware pentru jocurile 2D. Este recomandat sa activati aceasta optiune daca aveti probleme de sacadare in jocurile 2D.

4. Window/Transition/Animator Scale – Aceste trei optiune sunt printre cele mai utile mai ales daca aveti un telefon cu performante slabe. De aici puteti seta rapiditatea animatiilor, optiunea de Off facand telefonul sa raspunda mult mai rapid.

5. Background process limit – Aceasta este o alta optiune foarte utilia daca aveti un telefon mai putin performant. De aici aveti posibilitatea de a selecta cate procese sa ramana active in timp ce faceti multitasking. Va recomandam sa nu utilizati o optiune mai jos de 2.

6. Don’t keep activities – O alta optiune pentru telefoanele mai slabe, care nu permite pastrarea activitatiilor in background. Odata activata, aplicatiile care au push nu vor mai trimite noriticari, precum Messenger sau Facebook.

Trebuie sa mentionam ca aceste optiuni nu va pot strica telefonul, iar ele pot fi oprite oricand, spre deosebire de root unde riscati sa brick-uiti telefonul.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

8 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar