Telefoane

Lucreaza Samsung la un terminal cu procesor Snapdragon 620

In urma cu nici 24 de ora au aparut o serie de informatii referitoare la un nou terminal Samsung motorizat de un procesor Snapdragon 620 produs de Qualcomm.

Cu toate ca informatiile sunt extrem de precare in acest moment, speculatiile preliminare arata ca este posibil sa fie vorba de un viitor Galaxy A9, Samsung indicand numarul de model ca fiind: “Samsung msm8976fhdlte-eur-open”. Snapdragon 620

Acel EUR din coada este un indice clar ca acest terminal este menit pentru piata Europeana in prima instanta, dar si aceasta este doar o speculatie. Asta pentru ca aparitia modelului pe Geekbench nu indica decat un nume de produs si nimic mai mult. Astfel, nu se poate indentifica seria din care face acest nou telefon.

Cert este ca telefonul vine cu un procesor Snapdragon 620  3GB RAM si Android 5.1.1 Lollipop. Dar, revenind la Galaxy A8, care avea sub capota un Snapdragon 615 si 2GB de RAM, fac ipoteza ca este vorba de un Galaxy A9 mult mai credibila.

Daca aceasta informatie este adevarata, acest terminal ar trebuii sa fie la paritate in proportie de 95% cu performantele unui Galaxy S6 in teorie. Asta conform celor de la Gizmochina, care indica faptul ca Snapdragon 620 are performanta mai mare in procesarea single-core in comparatie cu Snapdragon 810 si  Exynos 7420. Ramane de vazut totusi.

[Gizmochina]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close