MORE

Lucius 2 a fost anuntat oficial, si este mult mai…rau!

Lucius nu este chiar atat de popular precum Slender sau Amnesia, dar totusi jocul are ceva din sarmul lui Dungeon Keeper, unde sa fii rau este ceva…bun. Lucius 2 pe de alta parte este un anunt la care nu ne-am asteptat, mai ales ca popularitatea primului joc nu a fost prea mare.

Cu toate astea, aventurile lui Lucius, fiul … diavolului, au fost surprinzator de delicioase, avand acel ceva care se joaca asa cum trebuie la psihicul tau, in timp ce iti bate cu ciocanelul compulsiv pe sinapsele care se ocupa cu perceptia binelui si raului. Lucius 2 aduce mult mai multe lucruri fata de primul, probabil si acelasi sistem moral bolnav (care mie unuia mi-a placut la nebunie) doar ca acum ai un oras pe care sa il terorizezi. Sau in fine… sa il arzi, omori, distrugi, impungi, spanzuri, electrocutezi, posezi sau mai stiu eu ce le trece prin cap producatorilor.

Update-uri grafice majore din trailer nu am putut observa, dar cu toate astea, ideea unui azil de nebuni, fiul diavolului si substante volatile ne stimuleaza imaginatia. Unde mai adaugam si buteliile de oxigen. Se pare ca in noul joc vom aveam peste 100 de potentiale victime, fiecare cu metode…inventive de a fi disponibilizate, avand in vedere ca se pare ca nu incepi noul joc cu puterile tale paranormale din jocul anterior. Asta pana cand le redobandesti, moment in care tot iadul o sa vina pe pamant… literalmente. Astept cu interes acest minunat joc! Sa nu uitam, asa cum cei de la Bullfrog au spus: EVIL IS GOOD. Sau in cuvintele lui Mel Brooks: It’s good to be the King!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button