MORE

LucasArts: Trei jocuri clasice vor ajunge pe Xbox Game Pass

Nu stiu daca va mai amintiti de titlurile publicate de LucasArts, cum ar fi seria Sam & Max sau Monkey Island. Erau jocuri frumoase, nostalgice, orientate spre genul adventure.

Daca va numarati printre cei care au avut ocazia sa butoneze macar cateva dintre jocurile dezvoltate sau publicate de LucasArts atunci Internetul are vesti bune. In cadrul Xbox Podcast, Tim Schafer, renumit game designer, a confirmat faptul ca Grim Fandango, Day of the Tentacle si Full Throttle vor sosi pe Xbox Game Pass ca versiuni remasterizate.Lucas Arts

O veste buna pentru iubitorii acestor serii. Microsoft detine Double Fine, compania lui Tim Schafer, iar asta ar putea insemna o revitalizare a jocurilor puzzle adventure. Schafer este cunoscut pentru titluri precum Grim Fandango, Psychonauts si Brutal Legend.

Cele trei jocuri sunt apreciate pentru stilurile vizuale unice si povestile interesante, intrecute poate doar de gameplay-ul nonconformist, intesat de puzzles. As putea spune ca LucasArts vor primi, din nou, laudele pe care si le merita. Acestia, impreuna cu Double Fine si cu Telltale, reprezinta, din punctul meu de vedere, un fel de Sfanta Treime a creatorilor de jocuri pline de viata si de amuzament.LucasArts

Grim Fandango, Day of the Tentacle si Full Throttle vor fi disponibile pe Xbox Game Pass din 29 octombrie. Internetul a venit rapid cu vestea, iar acum ma simt foarte nostalgic. Sper ca si voi.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button