GamingPCRSS PaginaDeMedia

Luati-va adio de la jocurile ieftine cumparate de pe Steam cu VPN!

Steam ofera de ceva timp preturi bazate pe regiune, iar tarile mai sarace se bucura de niste reduceri frumusele. Ca orice alt sistem de acest fel, cel de la Valve a tot fost abuzat; ei bine, nu se va mai intampla. Sau cel putin de acum inainte va fi foarte greu.

Pe scurt, Valve a implementat un sistem prin care trebuie sa platesti jocurile cumparate de pe Steam cu un card din tara pe care o ai setata pe cont. Acum, chestia asta se aplica doar pentru tarile care beneficiaza de astfel de reduceri; iar daca nu, apoi ar crea o problema mare pentru toti utilizatorii. In plus, sunt curios sa vad cum va proceda compania in legatura cu creditul din cont. La fel de simplu ai putea avea regiunea setata pe Hong-Kong si sa platesti cu PaySafe. Dar ma gandesc ca si acesta este cumva contorizat, ori reducerea se activeaza doar atunci cand folosesti un card.

Aceasta masura a fost luata dupa un intreg scandal care a pornit de la pretul lui Horizon Zero Dawn de pe Steam. Acesta a fost marit fara nici un fel de anunt pentru toate regiunile; mai putin Statele Unite ale Americii. Si aceasta masura din urma pare ca ar fi fost cauzata fix din cauza faptului ca multi utilizatori au folosit VPN pentru a cumpara mai ieftin din alte regiuni. Nici Sony, nici Valve nu au venit insa cu un raspuns oficial. Asta s-ar adauga la lista lunga de noutati care tot apar pe platforma de la Valve.. Cred ca in curand vom apuca sa vedem in sfarsit o schimbare la fata a platformei si vom avea parte de o implementare ceva mai buna.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button