Filme

A fost dezvăluită data de lansare pentru al treilea sezon din serialul Love Death Robots

Autor: Matei Pană

Love Death Robots, serialul Netflix care a câștigat un premiu în cadrul Emmy Awards, va primi un al treilea sezon care va apărea pe data de 20 mai, anul acesta. Serialul este produs de David Fincher, Tim Miller, Jennifer Miller și Joshua Donen. Netflix au lansat un teaser cu secvențe din primele două sezoane și confirmă că cel puțin două povești din primul sezon vor continua în sezonul al treilea.

Fiecare episod din Love Death Robots urmărește un tipar similar, în sensul că episoadele sunt sub 20 de minute și sunt produse de echipe diferite. Titlul serialului se referă la conexiunea tematică a fiecărui episod cu cele trei subiecte, chiar dacă unele episoade nu au legătură cu cele trei teme în același timp.

Încă nu a fost anunțată nicio echipă de creație, dar Netflix spun că în curând se va lansa trailerul pentru noul sezon. Eu, personal, aștept cu nerăbdare sezonul nou deoarece primele m-au impresionat în mod plăcut. Love Death Robots este un serial cu mult potențial, lucru ce se reflectă și în părerea publicului și în premiile pe care serialul le-a câștigat.

 

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button