GamingPC&ConsolesTech&IT

Lost On Mars este următorul DLC pentru Far Cry 5

Far Cry 5 va lansa următorul DLC săptămâna viitoare, de această dată trimițând jucătorii într-o călătorie spre Marte. Aventura „Lost On Mars” va ajunge pe PC, PS4 și Xbox One pe 17 iulie. Puteți să-l cumpărați separat pentru 10 euro sau cu 30 euro, inclus în Season Pass. E inutil să vă spunem că nu veți mai fi în Montana.

În schimb, în Lost on Mars, Hurk și Nick Rye se îndreaptă spre planeta roșie pentru a opri o invazie asupra Pământului. Vă veți alătura celor doi tovarăși pentru a înfrunta amenințarea extratereștrilor cu o serie de arme noi, inclusiv Blaster of Disaster, Hellfire și Morphinator, care probabil fac toate exact ceea ce le sugerează numele. De asemenea, veți avea posibilitatea să traversați planeta cu Space Jets.

DLC-ul va mai adăuga noi obiecte Mars la Far Cry Arcade, permițându-vă să realizați și să jucați hărți sci-fi. DLC-ul va debloca câteva arme noi pentru a fi folosite și în Hope County, în cazul în care vreți să arătați unei mulțimi de ocultiști cine e șefu` cu arme precum Obliteratorrrr, Taser Phazer Annihilazer, Reaper Nerve și Grape Popper.

Încă un DLC, Dead Living Zombies, este programat să fie lansat luna viitoare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button