GamingPC&ConsolesTech&IT

The Lord of the Rings Gollum a fost anunțat

Adaptările sub formă de joc ale universului creat de Tolkien sunt cam de aceeași vârstă ca industria jocurilor în sine. Dar în ultima vreme s-au cam rezumat la jocuri Lego și jocuri de acțiune parțial grozave în care a fost îndesată o variantă… incorectă a lui Shelob. 

Așa că am o veste foarte bună pentru cei care își doresc o adaptare ceva mai fidelă, ce se leagă mai mult de originile primelor jocuri. The Lord of the Rings Gollum a fost anunțat, ca un joc de acțiune-aventură realizat chiar de către studioul Daedalic.

Dacă nu cunoașteți operele anterioare ale studioului, Daedalic a realizat o grămadă de jocuri de aventură minunate pe parcursul ultimelor două decenii. Doar că spre deosebire de jocurile anterioare ale studioului, cel de față va fi construit folosind Unreal Engine. Partea de acțiune poate că nu va șede tocmai bine cu fanii jocurilor făcute de Daedalic, din moment ce nu este tocmai aspectul la care studioul are experiență vastă.

Totuși, tinde să realizeze jocuri cu fire narative destul de bune. Iar povestea lui LOTR Gollum se leagă de creatura nefericită cu același nume, în și mai nefericita sa trudă de a căra Inelul ce îi sucește mințile încetul cu încetul, până ce… eh, cred că ați văzut măcar unul din filme.

The Lord of the Rings Gollum va fi lansat abia în anul 2021, pentru PC și console, așa că mai avem de așteptat până ce vom vedea cu ochii noștri despre ce este vorba.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button