GamingTech&IT

Londra din Watch Dogs Legion straluceste datorita tehnologiei Ray Tracing

Dupa ce am aflat ca ne vom bucura de orașul plin de neoane din Cyberpunk 2077 multumita tehnologiei ray tracing, acum aruncam o privire la alt joc care se va bucura de capabilitatile seriei RTX de la Nvidia in anul 2020. La inceputul anului am aflat ca Watch Dogs Legion va avea ray tracing, iar acum am putut vedea cu ochii nostri care este treaba cu urmatorul joc din serie.

Am aflat de pe site-ul Nvidia ca noul titlu de la Ubisoft va include „reflexii realiste ray-traced in timp real”. Un video postat pe YouTube ne arata cum Londra futuristica prinde viata multumita tehnologiei Nvidia, iar rezultatele sunt incredibile.

Din anunt mai reiese si ca aceste reflexii de inalta fidelitate fac geamurile, baltile, masinile si alte suprafete sa prinda viata si sa se integreze perfect in mediul inconjurator si sa preia natural lumina.

Tot ce sper este sa nu retraim momentul de la E3 de acum cativa ani cand am vazut pentru prima oara Watch Dogs 1 ca mai apoi sa primim un joc mult mai slab decat trailer-ul din punct de vedere vizual. Personal, imi place ce vad pana acum din partea lui Legion, iar daca Ubisoft vor respecta reteta celui de-al doilea joc, alaturi de locatie, avem sansa de a avea un joc foarte bun.

PCGamesN

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button