GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Logitech va lansa numai periferice de gaming 100% ecologice

Logitech devine 100% verde – incepand cu produsele de gaming Logitech G si Astro. Compania de periferice originara din Elvetia si-a setat un obiectiv ambitios de a lupta impotriva schimbarilor climatice prin minimizarea amprentei la sol generate de produsele sale, ambalaj si operatiuni cu emisii zero.

Compania spera ca va folosi energie 100% regenerabila in toate operatiunile sale globale pana in anul 2030 si deja progreseaza in acest scop dupa ce a introdus energia verde in birourile sale din Lausanne si Cork. Fabrica din Suzhou, China, va deveni si ea verde si este certificata CarbonNeutral, dar eforturile nu se opresc aici pentru compania elvetiana.

Schimbarile se aplica si la designul preliminar al perifericelor produse, de la introducerea de plastic reciclat si eliminarea PVC-ului unde se poate, pana la trecerea la ambalaje sustenabile. Incepand de astazi, toate produsele Logitech G si Astro vor fi certificate CarbonNeutral, ceea ce inseamna emisii zero din partea materialelor, a designului, a procesului de fabricatie sau chiar si a transportului pentru perifericele de gaming.

Mai mult de un deceniu, Logitech s-a straduit intr-una sa minimizeze impactul asupra mediului prin crearea si livrarea de produse care ajuta la buna dezvoltare a lumii. Din pozitia unei companii mici care joaca intr-o piata globala, apreciem valoarea colaborarilor si incepand de astazi, ne luam public angajamentul de a lua parte la eforturile globale de a co-crea o lumea mult mai sustenabila. Recunoastem ca succesul Logitech nu a venit fara un impact asupra mediului si in timp ce am facut progrese, abia am inceput eforturile noastre de a crea pentru sustenabilitate.

Bracken Darrell, Presedinte si CEO al Logitech

Tot CEO-ul companiei a mai spus si ca face o promisiune fata de generatiile viitoare si compania se va folosi de succesul acumulat in timp pentru a crea experiente cat mai bune pentru clienti, fara a mai dauna mediului. Este o miscare foarte buna din partea companiei si poate in viitor vom vedea un trend bazat pe astfel de decizii, care pana la urma, sunt in interesul nostru. GG Logitech!

PCGamesN

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button