RSS PaginaDeMediaFoto-VideoPCTech&IT

Logitech StreamCam este solutia perfecta pentru un home studio

Logitech a lansat StreamCam, o noua camera web dezvoltata pentru creatorii de continut si streamerii pasionati. StreamCam dispune de rezolutie 1080p60, conectivitate USB-C si optiuni de instalare flexibile. Controlul acesteia se realizeaza prin intermediul softului Logitech Capture. De aici vei putea ajusta manual, fie automat expunerea, incadrarea si stabilizarea imaginii, pentru a obtine combinatia cea mai buna pentru tine.

StreamCam este creata special pentru creatorii de continut de astazi, sustinand astfel pasiunile creative si impartasirea lor cu cei din jur. Formatul video a devenit una dintre modalitatile principale prin care oamenii se exprima in online, asadar ne dorim sa dezvoltam produse care sa-i ajute sa creeze continut de calitate.

Delphine Donne-Crock, Manager General al Departamentului de Creatie si Productivitate Logitech

Prin intermediul software-ului Logitech Capture, noua StreamCam poate fi setata dupa bunul plac pentru a se potrivi in orice scenariu. Fie ca faci YouTube, ori live pe Facebook sau stream pe Twitch, combinatia hardware + software iti va oferi o experienta foarte buna si o multime de avantaje:

  • Smart Focus cu recunoastere faciala si expunere care ajuta la redarea unei imagini clare in fiecare video
  • Smart Framing cu AI, pentru pastrarea constanta in cadru
  • Stabilizarea imaginii pentru un video fluent
  • Video vertical FullHD, perfect pentru story-urile de pe Insta si Facebook
  • Setari audio stereo si dual-mono, pentru inregistrare precisa a sunetului
  • Compatibilitate cu XSplit si OBS (Open Broadcast Software)

Logitech iti ofera cele mai performante produse pentru streaming

Indiferent daca esti un creator de continut veteran sau la inceput de drum, Logitech si familia sa de branduri ofera o gama diversificata de solutii pentru toate nevoile. StreamCam se alatura unei serii de produse dezvoltate pentru creatorii de continut, inclusiv alaturi de noile microfoane Yeti X de la Blue Microphones.

StreamCam va fi disponibila pe Logitech.com si in magazinele partenerilor incepand cu luna Aprilie 2020, iar pretul recomandat este de 769 RON.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button