TECHRSS PaginaDeMedia

Logitech Rally Bar îmbunătățește ideea de videoconferință

Logitech Rally Bar este dovada că producătorul nu dorește să se mențină pe piață doar prin accesorii și periferice de gaming. În condițiile în care nu am scăpat întru totul de pandemie, munca de acasă încă este de maximă importanță.

Aici intervin Logitech Rally Bar și Rally Bar mini, care se folosesc de RoomMate, un dispozitiv PC ce permite clienților să ruleze servicii de videoconferință cu camere Logitech – precum Rally Plus – fără nevoia de a utiliza un alt PC sau Mac.

Începând cu a doua cameră video pentru analiza spațiului de întâlnire cu ajutorul inteligenței artificiale, până la acoperirea audio extensibilă cu Rally Mic Pods, puteți rula aplicații de videoconferință acceptate în mod nativ pe Rally Bar și Rally Bar Mini, cum ar fi Microsoft Teams și Zoom. Ori asta, ori le puteți conecta prin USB la orice PC sau Mac. Noul portofoliu Logitech va oferi suport și pentru alte servicii populare de videoconferință precum GoTo, Pexip și RingCentral.

Logitech Rally Bar

Logitech Rally Bar și Rally Bar Mini facilitează scenariul unei videoconferințe din orice locație, grație unui set de funcții de pan și tilt, integrate într-un dispozitiv video-bar ce oferă chiar și rezoluții 4K. Rally Bar are zoom optic pănă la 5x, ce poate fi extins digital până la 15x zoom total.

Ambele dispozitive video-bar beneficiază de difuzoare cu nivel scăzut de distorsiune pentru sunet clar, în și din fiecare colț al camerei. Un set de microfoane direcționale adaptive care formează un fascicul detectează vocile tuturor, prioritizând persoana care vorbește și ajustând automat vocile mai puternice și mai slabe, suprimând în același timp zgomotul. În plus, un sistem brevetat de suspensie anti-vibrații reduce vibrațiile din vocea interlocutorului care pot trece prin pereți, standuri și mobilier.

Logitech Rally Bar ca asistent inteligent pentru munca de acasă

Logitech Rally Bar și Rally Bar Mini au margini rotunjite pentru un aspect elegant, minimalist. Dispunând de țesături din poliester reciclat pe difuzoare, ambele echipamente video bar sunt disponibile în culorile grafit și alb.

Ambele dispozitive video bar sunt echipate cu tehnologia Logitech RightSense și AI Viewfinder, o a doua cameră dedicată procesării computerizate a imaginilor. Camera detectează fețele oamenilor și acțiunile lor în timp real, sporind capacitatea de încadrare a imaginilor Logitech RightSight și a controlului camerei, astfel încât participanții la întâlnire să fie mereu focalizați, fie că se alătură târziu discuție, fie că se deplasează prin încăpere.

Logitech Rally Bar

Dincolo de designul all-in-one, Rally Bar și Rally Bar Mini oferă un cable management eficient și ușurință în instalare. În plus, puteți monitoriza și gestiona cu ușurință echipamentele video-bar de pe o singură platformă, utilizând Logitech Sync sau interfața preferată pentru gestionarea dispozitivelor. În plus, obțineți informații despre modul în care sălile de conferințe sunt utilizate, cum ar fi numărul persoanelor, important în special pentru limitele de ocupare a camerelor la locul de muncă în sistem hibrid.

Logitech Rally Bar este primul produs din portofoliul de echipamente video-bar next-gen și va fi disponibil pe scară largă la sfârșitul acestui trimestru. Rally Bar dispune de suport integrat Microsoft Teams Rooms pe dispozitive Android, dar și Zoom Rooms, acesta din urmă fiind disponibil imediat.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button