MORE

Logitech dă startul competiției McLaren G Challenge 2021!

Logitech dă startul unei noi competiții dedicate pasionaților de jocuri cu mașini: McLaren G Challenge 2021. Aceasta este organizată pentru prima dată în România și promite să ofere cele mai captivante experiențe ale competițiilor mondiale de GT-uri.

În cadrul concursului, cei mai buni șoferi de bolizi virtuali se vor întrece la bordul mașinii oficiale a turneului, McLaren 720S GT3. Mediul în care se vor desfășura cursele este Assetto Corsa Competizione, iar participanții se vor lupta pentru calificarea în marea finală din Las Vegas din 2022. În plus, pot fi printre norocoșii care vor trăi experiența VIP la Formula 1 British Grand Prix din 2022.

McLaren G Challenge 2021 se desfășoară în parteneriat cu Racing League Romania

Competiția organizată pentru prima dată la noi în țară se desfășoară în parteneriat cu Racing League Romania și va oferi o serie de provocări inedite pentru pasionații de motorsport și eSports. Logitech G Challenge Romania se va derula conform programului:

  • Faza de calificări sub formă de Time Trial: „Romania Trial Phase 1” (16-29 August) și „Romania Trial Phase 2” (13-26 Septembrie)
  • Două seri ce programează cursele de calificare aferente fiecărui Time Trial. Acestea vor avea loc pe 4, respectiv 5 Octombrie.
  • Seara semifinalelor (18 Octombrie)
  • Finala la nivel național (Noiembrie 2021, data exactă va fi anunțată ulterior)

Câștigătorul McLaren G Challenge 2021 va avea șansa de a experimenta atmosfera din culisele McLaren Technology Center și de a-l cunoaște pe Lando Norris, pilotul echipei McLaren F1. Totodată, câștigătorul va trăi experiența VIP la Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii din 2022 și multe alte experiențe interesante.

Logitech McLaren G Challenge 2021

Experimentează senzația de simulator auto în cadrul Romanian Endurance Series

Pasionații de motorsport și sim racing prezenți la etapa a cincea a Romanian Endurance Series sunt invitați atât să se bucure de spectacolul oferit de piloți pe circuitul Transilvania Motor Ring, cât și să fie primii participanți la selecția națională a Logitech G Challenge 2021. Simulatorul de racing dedicat competiției va fi amplasat în incinta boxei echipei West Competition Racing, liderii la zi ai categoriei turismelor din campionat.

Voluntarii Racing League Romania îi vor ghida pe concurenți în această experiență virtuală. Accesul la simulator este permis în intervalul orar 10 – 16, doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Serverul pentru Logitech McLaren G Challenge 2021 va fi disponibil începând cu data de 15 August doar pentru participanții care asistă la etapa din Romanian Endurance Series, iar publicul larg va putea accesa serverul începând cu ziua următoare (16 August). Serverul competiției va putea fi accesat din meniul Multiplayer al Assetto Corsa Competizione, acesta având numele: „Logitech G Challenge | Romania Time Trial 1”. Pentru detalii suplimentare, va rugăm să citiți Regulamentul Oficial.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button